WTF Journaal van donderdag 1 september

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: een dronken inbreker voelt zich schuldig, een jongen krijgt wel een hele heftige bijwerking na het eten van ’s werelds heetste noedels en een kat redde een verdwaalde man uit de bergen. Gisteren in het WTF Journaal: je kunt je rimpels nu wegdrinken.


Dronken inbreker voelt zich schuldig

Een 70-jarige vrouw kreeg zondagochtend de schrik van haar leven, er probeerde iemand bij haar in te breken! Maar dit was geen ordinaire crimineel, het bleek een dronken actie te zijn van iemand die liever anoniem blijft. Hij schreef namelijk een uiterst beleefde excuusbrief waarin duidelijk werd dat hij dacht dat het zijn eigen huis was. Oeps, die moet wel héél diep in het glaasje gekeken hebben.


Jongen wordt doof na het eten van ’s werelds heetste noodles
De 22-jarige Ben ging op reis naar Indonesië waar hij in een klein restaurant “death noodles” op het menu zag staan. Dit is het pittigste noedelgerecht ter wereld. Tijdens het eten begon hij eerst te zweten, toen werd hij duizelig en uiteindelijk verloor hij tijdelijk zijn gehoor. OMG! Kort verhaal lang.


Verdwaalde man wordt gered door een kat

Een wandelaar die verdwaalde in de Zwitserse Alpen claimt te zijn gered door een kat! Sorry honden, het gaat wéér over een kat. Tijdens het pauzeren zag de man ineens een kat die zijn aandacht probeerde te trekken. Toen hij op de kat afliep begon het dier rustig weg te lopen, omdat de man toch al verdwaald was besloot hij de kat te volgenen dat pakte goed uit! De kat leidde de man namelijk terug naar het dal. Yeah, go cats! Kort verhaal lang.

Bron, bron