Dagboek Sportfanaat Esmée (III)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Esmée Noëlle is behalve hoofdredacteur van Fashionscene.nl ook een fanatieke sporter. Sinds kort heeft ze ook heel haar voedingspatroon omgegooid en maakt ze er een hele levensstijl van. Waarom? Omdat ze een lichaam met curves -wel door spieren- mooi vindt en ze zich graag fit en gezond voelt! Hardlopen en krachttraining in combinatie met een suikervrij en lowcarb dieet does the trick! Drie maanden lang geeft ze ons iedere maand een update over hoe het haar vergaat! Wil je meer lezen? Esmée houdt sinds kort ook een blog bij: workthates.blogspot.nl.

"Ik ben nu 2,5 maand bezig met gezond eten in combinatie met fitness (fitness doe ik al langer) en ik begin nu plotseling onwijs veel verschil te merken! Als je begint met sporten lijkt alles heel snel te gaan, maar op een gegeven moment gaat het héél langzaam. De truc is dan natuurlijk; volhouden! Ik zie nu aan mijn armen, benen en billen onwijs veel verbetering. Ik houd het gelukkig ook goed vol, mede doordat mijn vrienden ook erg sportief zijn."

Mijn vriendin Elske is personal trainer en zij trainde kandidaat Lilian een jaar lang voor het programma Obese. Ik ben mega trots op haar en Lilian!



Heel veel mensen denken dat als je slank bent, je er niets voor hoeft te doen. Schijn bedriegt!



Ik wil tijdens mijn work-out altijd de roze trainingsbal. Waarom? Hij is mooier dan de blauwe en de grijze dus dat traint écht lekkerder!



Zo voel ik me dus de dag nadat ik mijn benen heb getraind. Benen is één van de zwaarste trainingen (grote spiergroep) dus dan is de dag erna zelfs op de wc zitten er weer opstaan pijnlijk.



Mijn armen na de training. Vooral aan mijn schouders zie ik het goed. Ik wil natuurlijk niet mega breed worden, dit is na de training en ik span ze aan. Don't worry!



Spreekt voor zich! Begin dus nu en over 28 dagen zie je het verschil aan je huid. De rest heeft meer tijd nodig, dus wees niet te ongeduldig.

Dit soepje kocht ik bij EkoPlaza, echt een aanrader! En makkelijk om mee te nemen naar je werk.



Ik besloot voor mijn werk eens te rennen. Dat viel even tegen! Ik ben echt geen ochtendsporter. Deze vijf kilometer heb ik er echt uitgeperst.



Ik ben zo verliefd op mijn nieuwe sporttrui van Bjorn Borg!



Op de BeautyTrade beurs van MOOI PR stond de Vitamin Store met heerlijke verse sapjes. Zo fijn dat het steeds 'normaler' wordt om gezond te eten.



Brood is absoluut niet goed! Aangezien iedereen brood eet, zal er nog veel moeten gebeuren wil iedereen overstappen op spelt- of zuurdesembrood! Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden. Minder 'witte koolhydraten' is heel makkelijk; vervang je brood, kies voor zoete aardappel in plaats van normale en kies voor speltpasta en quinoa in plaats van rijst.



Mijn zaterdagochtend ontbijt! Lekker veel fruit, walnoten en een vitamine cocktail!



En een heerlijke havermout-lunch met blauwe bessen, gebroken lijnzaad, goji-bessen, frambozen en chiazaad. Mega gezond!



Hier deed ik wat oefeningen voor die je thuis makkelijk kunt doen. Binnenkort meer op WorkThatEs.nl!



Mijn nieuwe favoriete tussendoortje! Grapefruits zijn echt heerlijk. Probeer ze echt zonder suiker te eten, op dit moment zijn ze echt zoet genoeg.



Lees ook Esmée's eerste en tweede blog!