Dagboek Sportfanaat Esmée (VI)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Esmée Noëlle is behalve hoofdredacteur van Fashionscene.nl ook een fanatieke sporter. Sinds kort heeft ze ook heel haar voedingspatroon omgegooid en maakt ze er een hele levensstijl van. Waarom? Omdat ze een lichaam met curves -wel door spieren- mooi vindt en ze zich graag fit en gezond voelt! Hardlopen en krachttraining in combinatie met een suikervrij en lowcarb dieet does the trick! Drie maanden lang geeft ze ons iedere maand een update over hoe het haar vergaat! Wil je meer lezen? Esmée houdt sinds kort ook een blog bij: WorkThatEs.nl.

En toen was er alweer een maand om! Deze maand ben ik vooral heel actief geweest met bootcamps. Ik gaf er samen één in de duinen met Annemerel en ik val wel eens in voor een andere trainer in het Vondelpark. Heerlijk om te doen en stiekem pak ik zelf vaak ook een oefening mee. Ook rende ik deze maand de Ladiesrun in Rotterdam. Na 4 kilometer kreeg ik last van mijn enkel en ik heb toch doorgerend. Uiteindelijk heb ik een record gerend (40 seconden sneller dan mijn vorige 10 kilometer) maar ik heb al twee weken last van de enkelblessure. Heel wijze les voor volgende keer; direct stoppen bij pijn in een gewricht!

Bij mijn ouders kook ik het liefst. Zij hebben allerlei potten met superfoods in huis en ze kopen zoveel mogelijk biologisch. Dit is een pretje: roerbakgroenten met knoflook en kruiden en zoete aardappel. Jammie!


Voor WorkThatEs testte ik drie soorten kokoswater met ananas. Lees hier welke ik het best vond en waarom!


In het weekend doe ik de meeste boodschappen; mijn koelkast is weer healthy gevuld!


Handig voor meiden die last hebben van losse plukken in hun gezicht tijdens het sporten; dit Nike-haarbandje!


Op zaterdag krijg ik vaak al om 9u kickboksles van Danny Delvers. Vroeg in de auto dus! Hier lees je waarom kickboksen goed is voor iedereen.


Op zaterdagmiddag ging ik lunchen met mijn moeder in Alkmaar. Daar zit het biologische tentje 'Echt'. Echt een aanrader!


Naast 'Echt' zit een biologische bakker die zelfs spelt-beschuit en spelt-eierkoeken heeft.

Dit soort afbeeldingen stuur ik de dag na mijn training naar mijn personal trainer Danny Delvers


Op mijn werk eten; alles thuis voorbereid!


Ik was vier dagen met mijn moeder naar Parijs. Daar zochten we uiteraard ook gezonde restaurants op! Hier genieten we van een heerlijk granola-ontbijtje.


Ik vond daar eindelijk Nike Air Max die ik 1. heel mooi vind en 2. die mijn sneakerverslaafde vriendinnen niet al hebben!


Vorige week maandag was het weer tijd voor een invallesje bootcamp. Ik gaf tien enthousiaste meiden bootcamp en liet ze tussendoor een wedstrijdje sprinten.


My life...


Bootcamp gegeven in het zonnetje!


Ik was met champagnemerk Veuve Clicquot op persreis naar de champagnestreek in Frankrijk. Gelukkig kregen we daar (redelijk) gezond eten en ik zondigde gewoon met wat champagne en het toetje.


De volgende ochtend besloot ik wel een intervaltraining buiten te doen en deed ik in mijn hotelkamer op een bankje nog wat oefeningen. Beentjes in de lucht!


Bij Nike mochten een paar bloggers hun eigen Nike Flyknits ontwerpen (kunnen jullie nu ook met Nike-ID). Ik heb ze nog niet binnen, dus nog even geduld voor het resultaat…


Ik wil al jaren Nike Jordans en kreeg nu ook korting bij Nike. Hebben!!


Dom dom dom, blessure doordat ik doorrende met pijn!


Wel een record, maar achteraf was het me dat absoluut niet waard!


Een 'fijne' foto vlak voor de finish na de 10 kilometer op de Ladiesrun. I'm not so happy!


Een paar dagen daarna vertrok ik naar Parijs. Oeps, dan moet je veel wandelen! Mijn broer is bijna afgestudeerd fysio dus hij tapete mijn enkel in voor extra steun.


No joke!


Lees ook Esmée's vierde en vijfde blog!