De 10 populairste Vrouwen.nl artikelen van 2014

Vrije tijd door Mariëlle

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En voor 2015 is het de tijd om te komen en voor 2014 was het de hoogste tijd om te gaan. Een jaar waarin iedereen zo zijn pieken en zijn dalen zal hebben gehad. Laten we de dalen zo snel mogelijk vergeten en nog even nagenieten van de pieken. Zo heeft Vrouwen.nl ook een aantal pieken mogen meemaken waar we met een trotse glimlach op terugkijken: de 10 populairste Vrouwen.nl artikelen van 2014.


1. Briljante prank: meisje sms't man dat ze zwanger is

Een vrouw smst naar random nummers 'Baby I'm pregnant and it's yours...' zonder haar naam te vermelden. Eén van de mannen ging wel heel erg af. Lees het hele verhaal.


2. Pas op: Man heeft lichaam vol lintworden na het eten van sushi.

Een man uit China klaagde over kriebels in zijn lichaam en over buikpijn. Toen hij naar de dokter ging bleek zijn hele lichaam vol te zitten met lintwormen. De lintwormen zou hij binnen hebben gekregen door sashimi te eten waar eitjes van lintwormen in zaten. Lees het hele verhaal.


3. Man doet zwangerschapstest die positief blijkt te zijn en dan gebeurt er dit

Het zal je maar gebeuren: je doet als man voor de grap een zwangerschapstest en de test geeft aan dat je zwanger bent. En het was maar goed dat er nu alarmbellen gingen rinkelen, want de man die het deed bleek teelbalkanker te hebben. Het hormoon dat in de plas van zwangere vrouwen voorkomt, toont namelijk ook aan wanneer iemand teelbalkanker heeft. Lees het hele verhaal.


4. Man sms't verkeerd nummer en flirt erop los terwijl de hele wereld meegeniet

Ene Steve heeft het telefoonnummer van een meisje gescoord en neemt de dag erna contact met haar op. Of nee, niet met haar. Hij sms't naar het verkeerde nummer en degene die hij wel sms't is nou net de Twitter-beheerder van Paddy Power - en die slingert de hele conversatie graag het internet op. Oeps. Lees het hele verhaal.


5. Russische man graaft 150 dode meisjes op en zet ze aangekleed in zijn huis

De ouders van de Russische Anatoly Moskvin deden een verschrikkelijke ontdekking toen ze bij hem op bezoek gingen: hij had meer dan 150 poppen in huis staan die stuk voor stuk gemummificeerde meisjes bleken te zijn. Lees het hele verhaal.


6. Vrouw doet zich negen maanden voor als doof - alleen om vriendje te behouden

Toen er een leuke jongen in de bar op haar afstapte kon Tina geen woord uitbrengen. Zonder dat ze het doorhad floepte ze er een leugen uit die ze nog negen maanden vol zou moeten houden: ‘Ik ben doof’. Lees het hele verhaal.


7. 5 Redenen waarom mannen die knuffelen happier zijn.

Dit is goed om te weten: knuffelen helpt een langdurige relatie in stand te houden, het verlaagt de bloeddruk (echt!), het maakt blij, het werkt lustopwekkend en het verbetert de communicatie. Lees het hele verhaal.


8. Vrouw ontdekt levende bloedzuiger van 7 centimeter in haar neus

Vieze verhalen doen het goed bij ons. Hoe viezer hoe beter, blijkt wel weer. Zo ook het artikel over een vrouw die een levende bloedzuiger van 7 centimeter in haar neus ontdekte toen ze net van haar backpack-vakantie terugkwam. Lees het hele verhaal.

9. UPDATE: Nog meer schokkende labels in Primark kleding

Een vrouw uit Engeland vond in haar Primark kleding een label waar in plaats van de wasinstructie het volgende stond: 'Forced to work exhausting hours’, wat te vertalen is als ‘Gedwongen om onmogelijke/uitputtende uren te werken’. Diezelfde dag nog dook er in hetzelfde land een label op met de tekst 'Degrading sweatshop conditions'. Hoewel het allemaal wel erg toevallig was, heeft het wel de nodige alarmbellen doen rinkelen. Lees het hele artikel.

10. Vrouwen en hun meest bijzondere wenkbrauwcreaties

Hoewel wenkbrauwen inmiddels de nieuwe wimpers zijn en ons is verteld dat wenkbrauwen maar liefst 70% van je uitstraling kunnen bepalen, zijn er nog steeds mensen die er geen snars van snappen. Lees het hele verhaal.