De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Vrouwen redactie

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Hoe dichter we bij de feestdagen komen, hoe drukker het wordt. Met het oog op de feestdagen zijn er veel lanceringen, openingen en andere activiteiten. Wat betekent: heel veel leuke dingen om ons mee bezig te houden, maar ook heel druk.


Leonie vloog namens Vrouwen.nl naar Ijsland. Hier heeft ze ongeveer al haar dromen laten uitkomen: in een buggy door de prachtige natuur daar, ze heeft het noorderlicht gezien en ze heeft gedompeld in bronwater. Binnenkort lees je wat ze er allemaal nog meer heeft gedaan en wat ze ervan vond. Tipje van de sluier: ze vond het TE GEK!


Mariëlle mocht bellen met... SINTERKLAAS! Wil jij ook bellen met sinterklaas? Check dan dit.


EN... rappapa rappappa... we kregen een hele zak met kerstcadeautjes die jij ook kon winnen! (De winnaars zijn inmiddels gekozen...).


En van Sinterklaas maakten we een sprongetje in de tijd: we gingen onze mini kerstboom versieren. Gekregen van PostNL, wat een topding! We werden er helemaal zen van.


Hoofdredacteur Leonie ging naar de Wintersalon van Gevonden op Marktplaats. Super toffe ruimte ingericht met allemaal spullen van Marktplaats!


Glittersokken! Leonie is FAN van glittersokken. Én van al het andere met glitters.


Met dit schijtweer moet je wel een beetje bestand zijn tegen de regen (niet dat we van suiker zijn ofzo). Leonie had dé oplossing om dit gebeuren ook nog een beetje swag te geven: een Onepiece regenpak. Hierdoor kreeg ze meer complimenten dan regen over zich heen.


Naast de Hallen is een nieuwe tentje geopend: Anne & Max. Een goed excuus om weer eens buiten de deur te lunchen, want die móesten we natuurlijk proberen.


Mariëlle was bij de opening van de Liu Jo store in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam waar alle aanwezigen een broek kregen om te laten pimpen en dat ging er zoals op bovenstaande foto aantoe.


Bij Vrouwen.nl hebben we twee nieuwe stagiaires waarvan je de komende weken ook geregeld artikelen voorbij zult zien komen. Hierboven zie je Mariëtte.


En dit is stagiaire Nicole.


Mariëlle kiekte de foto's voor het Beauty-overzicht en had het heel gezellig met zichzelf.

Wil je vaker op de hoogte gehouden worden van wat wij allemaal uitspoken hier op de redactie? Volg ons dan op Instagram.

Bron, bron